Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی بسیج فرهنگیان، وزیر آموزش و پرورش صبح امروز در حاشیه برنامه رونمایی از نظام برنامه سنجش های حرفه ای مدیران مدارس در جمع خبرنگاران حاضر شد و در پاسخ به پرسشی پیرامون این موضوع که با توجه به مصوبه مجلس پیرامون رایگان بودن انرژی در مدرسه آیا لازم است باز هم اولیا هزینه ای به مدارس بپردازند، گفت: متاسفانه در چنین ایامی بحثی که بین اولیا و مدارس پیش می آید کمک هزینه ای است که اولیا می پردازند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

البته باید برای آیین نامه اجرایی مورد نظر این حکم قانونی منابعی را به مدارس اختصاص دهیم. حق این بود دولت بتواند کل هزینه های مدرسه را بپردازد اما فعلا شرایط مدارس به گونه ای است که به تنهایی نمی توانند مدارس را بگردانند اما هزینه ها دریافتی از مردم باید اختیاری باشد.

وی ادامه داد : زمینه حساب یکپارچه مدارس فراهم شده بود و چند اشکال حقوقی بر آن گرفته شد و امیدوارم آن حساب نظم بیشتری به پرداخت های کمک به مدارس بدهد.

وی درباره آزمون سمپاد متوسطه اول نیز بیان کرد: انشاالله ما به تدریج به سمتی برویم که این آزمون ها را کاهش دهیم. آموزش و پرورش مصر به حذف آزمون های ابتدایی است.

وی افزود: ما به عنوان کسانی که مشکل را تشخیص می دهیم باید آن را حل کنیم اما برای مدارس استعداد درخشان نگرانی هایی وجود داشت مبنی بر اینکه دچار غفلت نشوند. برای مهر ۹۷ یک سنجش هوش و استعداد برای واجدین شرایط برگزار می شود اما آزمون پیشرفت تحصیلی و تستی انجام تمی شود. این روش برای سال آینده به موقع اطلاع رسانی می شود. سنجشی که ما تابستان برای پایه هفتم سمپاد خواهیم داشت نیاز به خواندن کتاب و تست و... ندارد.

وی ادامه داد: خانواده ها فعلا بچه هایشان را در هر مدرسه ای می خواهند ثبت نام کنند. در صورت پذیرش در مدارس سمپاد انتقال صورت می گیرد.

وزیر آموزش و پرورش درباره برگزاری آزمون در مدارس غیردولتی نیز اظهار کرد: یکی از دلایلی که موسسان مدارس غیردولتی برای برگزاری آزمون دارند تبیین نشدن مصوبه است البته گروهی برای بررسی این تخلف در حال فعالیت هستند همچنین سامانه ای که میزان شهریه را در مدارس غیردولتی کنترل می‌کند مورد تاکید داریم.

وی درباره تغییر زمان آزمون سراسری کنکور گفت: هنوز تفاهمی بین ما و وزارت علوم اتفاق نیفتاده است چون ما اول باید ضریب دروس امتحان نهایی را تعیین کنیم و تغییر زمان کنکور هنوز قطعی نیست.

وزیر آموزش و پرورش درباره تامین نیروی انسانی گفت: جلسات با امور اداری و استخدامی آغاز شده است البته اختلاف نظرهایی داریم که در حال رایزنی هستیم و همانطور که مقام معظم رهبری با حضور راهگشایشان در دانشگاه فرهنگیان بیانات روشنی داشتند، دانشگاه فرهنگیان و شهید به عنوان مرجع تربیت معلم هستند و امیدواریم همه نیروی انسانی از این دو دانشگاه باشند.

سید محمد بطحایی وزیر آموزش و پرورش درباره امضا تفاهم نامه با جهاد دانشگاهی در جمع خبرنگاران گفت: امروز تلاش ۸ ماهه گذشته که برای طراحی برنامه نظام سنجش صلاحیت مدیران مدارس با همراهی جهاد دانشگاهی نتیجه داد و ما به صورت آزمایشی در ۳ استان کشور آن را آغاز می کنیم و امیدوارم با شروع این برنامه شاهد کیفیت بخشی به واحدهای آموزشی باشیم.

وی ادامه داد: برنامه ای که امروز از ان رونمایی شد در حقیقا یک برنامه در راستای برنامه کلانی است که توسط سازمان اداری و استخدامی راهبری می شود و بنابراین این کار صرفا طراحی یک سامانه نبوده است و ارتقا نیروی انسانی را در یک برنامه کلی دولت در نظر دارد. ما این تفاهم نامه را از این رو امضا کردیم که بندهای متععدی دارد. یکی از مفاد آن برای راهبری ارتقا شایستگی مدیران مدرسه است.

حمیدرضا طیبی رئیس جهاد دانشگاهی نیز اظهار کرد: یکی از مباحث مهمی که در جهاد دانشگاهی از گذشته مورد توجه بود، بحث شایسته‌سالاری و ارتقای توان نیروی انسانی و به ویژه مدیران در جهاد دانشگاهی بود و بر همین اساس با سازمان اداری و استخدامی از سال ۹۲ قراردادی را برای تدوین نظام شایستگی انجام داده بودیم.

وی افزود: با نگاه ارزنده وزیر آموزش و پرورش نسبت به نظام شایسته سالاری، این برنامه با وزارت آموزش و پرورش شروع شد و خوشحالیم که امروز تفاهم‌نامه و قرارداد مرتبط امضا شد و ان‌شاءالله الگویی برای توسعه این امر مهم در سایر سازمان‌های اداری باشد.

مهر/

منبع: بسیج نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت basijnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بسیج نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۷۱۸۵۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کمبود ۷۰ هزار مشاور و نیروی پرورشی در مدارس/ فضای مدرسه در زمان اوقات فراغت در اختیار گروه‌های مردمی قرار می‌گیرد

محمد حسین پورثانی، معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش در برنامه ثریا گفت: با پیروزی انقلاب اسلامی شهیدان رجایی و باهنر نهال امور تربیتی را در کشور بنا کردند. تا سال ۱۳۶۳ معاونت پرورشی در این وزارتخانه شکل گرفت.
وی با بیان این که در سال ۱۳۸۰ معاونت پرورشی منحل شد با این توجیح که معلم باید در کلاس درس نقش تربیتی هم داشته یاشد؛ تصریح کرد: در سال ۱۳۸۵ در مجلس شورای اسلامی قانون احیای معاونت پرورشی و تربیت بدنی به تصویب می‌رسد. بعد از ۱۸ سال که از این قانون می‌گذرد هنوز هم می‌گوییم معاونت پرورشی آن‌چنان که باید باشد نیست. در این ۱۸ سال یکبار در وزارت آموزش و پرورش جذب مربی پرورشی داشتیه‌ایم. ما معمولا حدود ۷۰۰ تا ۸۰۰ نفر مربی پرورشی جذب کرده‌ایم. در حال حاضر ۴۵ هزار مشاور و مربی پرورشی داریم و حدود ۷۰ هزار کمبود نیرو داریم.
وی افزود: در دولت‌های قبلی نه تنها سند تحول بنیادین آموزش و پرورش اجرا نمی‌شد بلکه نیروی پرورشی در مدارس نیز جذب نمی‌شد. متاسفانه در دولت قبلی اداره کل امور تربیتی در یک اداره کل دیگر ادغام شده و کارایی خود را از دست می‌دهد.
اوبا بیان این که در دولت‌های قبلی بیشتر فضا‌های پرورشی متروکه شده بودند؛ تصریح کرد: در حال حاضر حدود ۳۴۶ اردوگاه دانش‌آموزی داریم که به همت معاونت پرورشی برخی از اردوگاه‌های تعطیل شده دوباره باز شده و دانش‌آموزان به آن راه یافتند.
معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش با بیان این‌ که در حال حاضر ۷۲۰ منطقه کشور، یک معاون پرورشی داریم؛  ادامه داد: ۱۱۲ هزار مدرسه و ۶۰۰ هزار کلاس درس و حدود یک میلیون فرهنگی داریم. در حال حاضر ۵۰ هزار گروه دانش‌آموزی جهاد تبیین در کشور وجود دارد. در هر استان و هر منطقه‌ای که گروه جهادی و مردمی وجود داشته باشد پیگیری لازم برای فعالیتش انجام می‌شود.  

معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش با اشاره به برنامه هفتم توسعه عنوان کرد: طبق دستورالعمل اوقات فراغت، برای اولین بار در سال گذشته فضای مدرسه در زمان اوقات فراغت در اختیار گروه‌های مردمی قرار گرفت.

پورثانی اعلام کرد: در سال گذشته ۵۰۰ هزار دانش‌آموز در اعتکاف دانش‌آموزی شرکت کردند. سطح شبهات دانش‌آموزان زیاد، اما عمق کمی دارد، باید اقتضائات دانش‌آموزان درک و برای آن برنامه‌ریزی شود.

خبرنگار: نرگس امام جمعه

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی آموزش و پرورش

دیگر خبرها

  • سوالات مهم داوطلبان کنکور درباره سابقه‌ تحصیلی و ترمیم نمره + پاسخ
  • جزئیات برنامه امتحانات نهایی خرداد ۱۴۰۳
  • محدوده ثبت نام در هر مدرسه به صورت شعاعی خواهد بود
  • آغاز ثبت‌نام کلاس اولی‌ها از فردا/ اعلام سن ثبت‌نام
  • بسیاری از مسائل معلمان در برنامه هفتم توسعه مدنظر قرار گرفته است
  • آغاز ثبت‌نام کلاس اولی‌ها از چهارشنبه
  • کمبود ۷۰ هزار مشاور و نیروی پرورشی در مدارس/ فضای مدرسه در زمان اوقات فراغت در اختیار گروه‌های مردمی قرار می‌گیرد
  • پیشرفت و تغییر در جامعه از خط سیر مدرسه و معلم می‌گذرد
  • تقدیر از مفاخر قرآنی و مفسر کتاب وحی در اردبیل
  • شبکه‌ای از دانش‌آموزان سمپاد در نمایشگاه دستاورد‌های پژوهشی شکل می‌گیرد